6. maj 2011

FREDAG D. 06.05.2011

I går aftes overraskede vi børnene med flere gaver. Vi har sammen aftalt, at vi hver dag giver børnene nogle af vores gaver i stedet for at give dem det hele på en gang. Ditte og Sara tog vores medbragte legoklodserne, puslespil og vendespil under armene, imens Maiken stod klar med kameraet. Børnene stod spændte udenfor vores dør (de snu små ræveunger vidste jo godt, hvad der skulle ske), og da gaverne blev sat på gulvet, blev de ellevilde og jublede i kor. Maiken legede paparazzi og tog billeder af alle de begejstrede børn (deriblandt Sara og Ditte. Godt nok er de to voksne kvinder, meeeen vi har vel alle et legebarn gemt indeni).

Hm. Måske var det alligevel en dårlig idé at give dem gaver? KAAAOOOS! børnene begyndte at skændes om klodserne. Først græd det ene barn og så græd det andet barn, fordi de alle sammen ville have alle klodserne. På et tidspunkt virkede det som det nemmeste bare at give op og fjerne alle klodserne, men tænk engang. Børnene begyndte faktisk at samarbejde og deles om klodserne. Nogle af dem fandt endda ud af, at man kunne være flere om at bygge det samme ud af klodserne. Det var en lettelse for os at se, at alting flaskede sig ganske langsomt. Puslespillene og vendespillene var også et kæmpe hit! Endnu en dejlig aften med glade børn. Skønt!

Dagbogen for fredag:
Fredag morgen vågnede vi op liggende i en stor myredynge. Ikke nok med det så havde de også kastet sig over vores pose med kiks og chips forsyninger, selvom vi havde bundet to poser udenom, så det var os en gåde, hvorfor der alligevel var trængt så mange myrer ind. Men det havde Sara svaret på: hun mener, at myrerne opstår ud af varmen, mon hun har ret? Man kunne da næsten få sin tvivl.

Formiddagen gik med opdatering af blog og hygge med børnene på børnehjemmet. Eftersom vi alle tre i dag vågnede op med en følelse af, at vi er ved at have fået nok og vi ser frem til på mandag at kunne sætte os i flyet med kurs mod Danmark. Det er selvfølgelig ikke fordi, vi ikke nyder hinandens selskab, for det gør vi bestemt og vi kan rigtig godt lide stedet og alle de dejlige mennesker vi er sammen med, men vi er efterhånden alle så udmattet både fysisk og mentalt. Vi er ærligtalt DØDSULTNE alle mand og vores længsel efter god og varieret dansk kost er tiltrængt, samt en god seng. Vi besluttede os derfor for, at der måtte ske noget i dag. Vi bestilte en taxa, som kørte os til byen Mamallapuran ca. en times kørsel fra Chennai. Endnu engang var det eneste, vi havde i hovedet mad, så først fik vi chaufføren til at sætte os af i ved en restaurant, i håbet om at kunne få bare et lidt ordentligt måltid, men næh nej….. Vi forsøgte at bestille noget mad, der ikke var så stærkt og det lovede kokken at kunne klare, men vi blev klogere. Maden var simpelthen så stærk, at det næsten var uspiseligt, øv!

Herefter blev vi kørt til stranden og det var bare lykken. Dog var der så store bølger og en voldsom understrøm, at det kun blev til en soppe tur, men det var bestemt det hele værd. Der var andre end os, der benyttede sig af et strand besøg, og for at sige det mildt, så var der faktisk sort af mennesker samtidig med, at vilde heste farede rundt mellem os. Her på stranden fandt vi os en længe ventet sodavandsis, som desværre næsten nåede at smelte fra os, inden vi fik tænderne sat i. Kun Maiken nåede at spise isen, inden den smeltede! I forbindelse med vores strandbesøg fik vi endnu engang lige set en tempel, dog kun udefra og lidt på afstand, da Mamallapurans kendte tempel ligger helt ned til stranden. På denne tur så vi også vores snit til at kigge lidt markedboder og fik endnu engang pruttet lidt om prisen på nogle elefant figurer. Og så gik turen tilbage til børnehjemmet igen.

Fredag aften fik vi endnu en helt speciel oplevelse. Vi fik alle tre lavet en henna tatovering. Sara fik en på hånden og Maiken og Ditte på foden. Det var rigtig fedt at prøve og imens vi fik dem lavet blev der rigtig hygget omkring os. Vi fik serveret varmt mælk, “lige hvad vi har brug for i denne varme”, og alle så på ,mens vi fik dem lavet. Derudover blev der spillet diverse spil og folk hyggede sig og dansede rundt.

Godnat derude og på gensyn i morgen! Vi ses om fire dage!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar